Jamaica v/h Esveld

Naam: Jamaica v/h Esveld

Kleur: zwart

Hoog: 105 cm

1e premie hengst

Vader: Denver v/h Esveld def.

Moeder: Evra v/h Esveld Kroon

Dekgeld   € 150,00

Jamaica, een van de verrassingen van de afgelopen hengstenkeuring…

 

Een fraaie promotie werd er behaald. In zijn rubriek vierjarigen bezette Jamaica een prachtige tweede plaats met een 1e premie. De vorig jaar nog ietwat groen ogende Jamaica heeft zich best ontwikkeld, de jury prees hem vanwege zijn fraaie type, lichaamsbelijning, mooie hoofd en halspartij. Ook opvallend was z’n mooie lange croupe en zijn correcte stap en draf.

 

De afstamming van Jamaica is bijzonder fraai en veelbelovend voor de toekomst. Vader is de definitief goedgekeurde Denver van het Esveld ( v. Orient v.d. Amstelhof), Denver was als driejarige de beste van de nieuwe jaargang. Zowel in de vaderlijn als in de moederlijn komen we de kampioenenmaker Friso van de Heuvelshof tegen en dit heeft al bewezen de gewenste kwaliteit te kunnen waarborgen. Moeder van Jamaica is Eva, dochter van Oud en Ere kampioen Nelantinus van de Groote Woerd uit de prachtig gefokte Parel van Graafland, Eva is een exterieur topper met louter 1e premies. Via Parel’s moeder Lady van Graafland zien we uitsluitend het zo gewaardeerde Marshwood en Transy bloed. Dit betekend veelal garantie in de fokkerij.

 

Vol spanning wordt er dan ook naar de 1e jaargang veulens van Jamaica uitgekeken. Sinds enkele weken heeft Jamaica een van de boxen bij Lucswolle Stable uit Roden betrokken. Jamaica krijgt de hier aanwezige kwaliteitsvolle merries te bedienen maar kan ook de gewenste partner voor uw merrie zijn.

 

Dekgeld: €150 – inclusief stamboek kosten.

 

Klik hier voor de flyer over Jamaica om meer te weten te komen over zijn stamboom.